Xanax Order Online - CanadaAquest dissabte, dia 23 de març, Ràdio 90 estrena la temporada de primavera 2019, que incorpora un nou programa a la graella.

El programa porta per nom Paupaterres, i es defineix com un espai radiofònic amb essència nòmada, on hi trobareu els aromes de les diferents músiques d’arreu del planeta, fusionant els ritmes tradicionals amb els nous corrents del folk, contes ben contats i músiques de joguina.

S’emet els diumenges a les 13h, amb direcció i presentació a càrrec d’Edu del Valle.

Aquesta temporada de primavera suposa també el tancament de les celebracions del 25è aniversari de l’inici d’emissions, que a nivell de programació ha comportat la realització de 17 programes especials a càrrec de diferents col·laboradors i amics de la ràdio, alguns dels quals es podran tornar a escoltar, en reposició, els dissabtes a les 21 hores (excepte l’últim dissabte de mes, on surt per antena Penny Lane).

.