Xanax Brand Online, Alprazolam Online Paypal

Aquest dissabte, 2 d’octubre, a les 5 de la tarda, els DIRECTES de Ràdio 90 tenen com a convidats a uns grans clàssics de la història del rock: ROLLING STONES.Buying Xanax Online Legal

De la mà d’en Ton Torné (a la imatge), bon amic i col·laborador de la ràdio, descobrirem (o redescobrirem) un gran treball en directe de la banda britànica: Get Yer Ya-Ya’s Out!, de l’any 1970. Un àlbum enregistrat a Nova York en el millor moment de la banda, amb uns músics pletòrics de força, i tot ell farcit del millor blues-rock, amb temes inoblidables i versions extraordinàries de mites del rock i el blues com Chuck Berry o Robert Johnson.

Un treball que segueix igual de fresc i vigoritzant 40 anys després de la seva publicació. Un festival de bona música per sacsejar la tarda del dissabte.  No us el perdeu!

.