Xanax Order Online - CanadaAquest proper dissabte, dia 30 de març, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, The Housemartins seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes.

The Housemartins van tenir una trajectòria artística breu a la dècada dels 80 del segle passat, amb només dos àlbums d’estudi publicats, però van deixar una forta petjada en el pop britànic del moment, no solament per les magnífiques cançons que van crear, sinó també per la frescor juvenil de la seva posada en escena, directa i sense artificis.

Liderats pel gran Paul Heaton, que després continuaria la seva aventura musical en els no menys extraordinaris The Beautiful South, Housemartins van saber combinar melodies sensacionals amb lletres punyents i de fort contingut social.

El concert que escoltarem es va celebrar a Nottingham (Anglaterra) el 30 de setembre del 1987, en el moment culminant de la seva carrera, i cançons com “Happy hour”, “Me and the farmer”, “Build” o “The light is always green” sonen aquí millor que mai, amb la seva autenticitat i força encara intactes després de 30 anys.

.