Xanax Order Online - CanadaDepeche Mode i el seu disc “Live 101” seran els protagonistes del nostre proper Directes, aquest dissabte dia 13 d’abril, a partir de les 5 de la tarda.

De la mà del nostre col·laborador Josep Mª Corbalán, bussejarem en la història d’un dels grups més grans d’aquell estil que es va anomenat Tecno durant la dècada dels 80, i del qual en van ser una de les peces claus, influint a molts altres artistes, no només d’aquella dècada, si no que també en anys posteriors hem seguit veient com molts altres grups, d’estils diferents, introduïen estructures musicals amb els teclats i sintetitzadors, que ens recorden o beuen directament de la font dels de Basildon – Essex.

Andrew Fletcher, Alan Wilder, Dave Gahan i Martin L. Gore ens portaran a la gira de presentació del seu disc Music For The Masses, i podrem gaudir de peces clàssiques de la seva discografia com Black Celebration, A Question of Time, Stripped, Strangelove o Everything Counts, entre altres. I al final, una petita sorpresa, d’aquelles que ens agrada regalar als nostres oients de tant en tant, no us ho podeu pas perdre…

.