Buying Xanax Online LegalFins el 28 d’abril, a l’esplanada de l’estació de l’antic carrilet d’Olot, hi trobarem obertes les portes del bus que ens convida a explorar el “Viatge al cor dels Pirineus”.

El projecte Piribus, és una exposició itinerant i interactiva que ens endinsa a valorar els Pirineus, conèixer els seus valors (el patrimoni natural i cultural) d’aquesta serralada situada al nord de la península ibèrica. En motiu de la visita del Piribus, volem celebrar el dia de la Terra d’una manera especial.

A Ràdio 90, la ràdio dels que escolten, fem girar les ones, durant gairebé 80 minuts, en aquest edició especial per la celebració  del dia de la Terra i  conèixer el projecte  Piribus l’exposició que ens interpel·la, escoltem “Veus d’Amor a la Terra” on donem acollida a diversitat de veus i reflexions entorn de com cuidar la terra, com sentir-la més a prop, com transformar la nostra mirada. Quina connexió sentim amb la Terra, com ens hi relacionem? La veu d’aquest programa vol sembrar una llavor d’amor dins teu cap a la Terra.

El programa està conduït i produït per la Tura Punti, la Rosa Sans i la Nuri Aguilar,  i es pot escoltar aquest dissabte 20 d’abril a les 21h., i també el diumenge, dia 21, a les 18h.

Més informació del projecte Piribus a : Xanax 2Mg Bars Buy

i de les activitats que s’organitzen al voltant d’aquesta exposició: Buying Xanax Online Australia

.