Buying Xanax Online LegalEl 20 de juliol del 1969 els humans van arribar a la Lluna. Per primera vegada en tota la nostra història, una superfície de fora de la Terra era trepitjada. Ja en la perspectiva de passades 5 dècades, que correspon a més d’una generació, a Ràdio 90 presentem tres especials per a commemorar i analitzar aquesta extraordinària fita.

En David Ràfols us presenta el primer dels especials, una cronologia del viatge segons les vivències de l’astronauta Buzz Aldrin, un dels tripulants a bord, dels que ho va viure en primera persona. Els preparatius, el llançament de gegantí coet Saturn V des de la Terra, diàlegs entre els astronautes i el Centre de Control de Houston, les maniobres d’acoblament dels mòduls en òrbita el viatge fins la lluna, el descens per aconseguir l’allunatge, el passeig lunar, el llançament del mòdul lunar per a la tornada i la inserció en l’atmosfera terrestre. Els vuit dies que va durar la missió Apollo XI, condensats en 60 minuts de programa. Detalls, anècdotes, talls de veu entre els astronautes i el centre de control, i emoció, molta emoció en els moments més crítics.

Una manera d’honorar la feina dels tres astronautes i de totes les persones que, tot i estar al darrera i no haver-se fet tan famosos, van fer possible que s’assolís una fita tan important en el benefici de tots.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 4 de maig a les 21h., i també el diumenge, dia 5, a les 18h.

I podeu consultar la relació de totes les músiques del programa en el Xanax 2Mg Bars Buy de Ràdio 90.

.