Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 4 de maig, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de metal progressiu Queensrÿche, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquesta formació de Seattle, va obtenir l’èxit amb la edició del seu treball del any 1988 “Operation: Mindcrime”, i posteriorment amb “Empire” van arribar al cim de la seva popularitat gràcies a la “power ballad” “Silent Lucidity”. Les seves composicions plenes de força i elegància són tot un referent per bandes d’aquest estil. Però als 90’s amb l’arribada del grunge, la banda va adaptar un so més cru i fosc però sense perdre la seva personalitat.

El disc protagonista d’aquesta setmana, The Art of Live, va ser enregistrat a la gira del treball del 2003 “Tribe”, i trobem a la agrupació en un moment d’experimentació total, conjugant la seva primera època amb un moment més reflexiu com podem escoltar en temes com “Open”.

Així doncs, un directe d’una banda clau dintre del metal progressiu comandades per la veu del també referent Geoff Tate, Oh Yeah !!

.