Buying Xanax Online LegalTalking Heads seran els protagonistes del nostre proper Directes, amb el seu disc Stop Making Sense, llançat el 1984 i presentant en viu els grans èxits dels seus cinc discs en estudi i pràcticament una dècada de vida del grup.

El grup estatunidenc, liderat pel cantant David Byrne, però ben acompanyat per Jerry Harrison a les guitarres i la secció rítmica formada per Chris Frantz a la bateria, i la seva parella, Tina Weymouth, al baix, va sorprendre tothom des dels seus inicis amb una música inclassificable, bevent de diversos estils, i fonent-los tots ells, que van esdevenir en un dels primers grans grups del que posteriorment es va anomenar New Wave, i que influenciaria a molts dels grups d’aquest estil, hegemònic durant la dècada dels 80, especialment durant els seus primers 5 anys.

Stop Making Sense va ser llançat tant en disc com també com a pel·lícula, i hi trobarem grans èxits dels “cap parlants” com Once in a Lifetime, Psicho Killer, Slippery People, Heaven o Girlfriend is better, tots ells, i molts d’altres, sonaran aquest proper dissabte, dia 18 de maig, a les 17 hrs, presentats pel nostre col·laborador Josep Mª Corbalán. Si voleu recordar o descobrir, si encara no els coneixeu, un dels grups més sorprenents i inclassificables de la història del rock, no us ho podeu pas perdre.

.