Xanax Order Online - CanadaAquest proper dissabte, dia 25 de maig, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, la formació russa Kino serà la protagonista d’una nova edició del programa Directes. Ella mateixa ens els presenta:

“Цой жив!” (“Tsoi is alive!”) aquesta consigna va aparèixer escrita a moltes parets i murs de Rússia i altres països de l’antiga Unió Soviètica a partir de l’agost de 1990. Què reivindicaven i segueixen reivindicant els autors de les pintades? La figura de Viktor Tsoi, un dels pioners del rock rus que, amb la seva banda, Kino, va aconseguir connectar amb les masses i convertir molts dels seus temes en himnes eterns que no caduquen.

Nascut a Sant Petersburg el 1962, fill de pare coreà i mare russa, Tsoi va fer uns quants tombs de jove fins que va trobar la millora manera d’expressar-se. En l’ambient controlador de la URSS va madurar i va trobar els companys amb qui, de manera quasi meteòrica, va passar amb poc de temps de publicar el seu primer àlbum (“45”, 1982) i de tocar en petites sales per a l’escena rockera incipient, a omplir l’estadi més gran Moscú el 1990. Després d’aquesta fita i dels molt celebrats “Gruppa Krovi – Blood Type” (1988) i “Zvezda po imene Solntse – A Star called Sun” (1989), Tsoi va marxar amb Yuri Kasparyan, el guitarrista, a preparar el seu pròxim àlbum a Riga. Una nit, Tsoi va morir sol en un tràgic accident de cotxe. Molts van plorar la seva mort, i les seves lletres i la seva música són el consol que queda per celebrar la seva llegenda.

.