Poc a poc anem anant al final dels programes que hem dedicat a escoltar el magnífic doble «White Album» dels Beatles publicat el 1968 i que, per celebrar l’efemèride del 50è. aniversari, ens fan arribar en una edició de luxe on hi trobem els dos discs originals mesclats per Giles Martin, fill del productor de la banda i re-masteritzats segons les darreres tècniques a l’estudi. Hi inclou aquest llibre una edició en Blu-Ray i, el que hem anat escoltant aquests darrers programes:  un disc anomenat Esher Demos, on els trobem a cada un amb la guitarra interpretant les demos dels temes que havien compost majoritàriament en la seva estada a la Índia del març al maig d’aquest any, tan intens en esdeveniments mundials i socials com va ser el 1968. Després hi trobem tres CD’s més on els podem sentir treballant ja en aquests temes i on els afeccionats escoltarem els Beatles treballant a l’estudi. En aquest programa trobem cançons del doble àlbum Blanc com While My Guitar Gently Weeps, Ter Blues, Mother’ Nature’s Son, Back in the USSR i Dear Prudence, entre d’altres.

El programa, dirigit i presentat per en Ton Torné, es podrà escoltar aquest dissabte dia 25 de maig a les 21h., i també el diumenge, dia 26, a les 18h.

.