Xanax Order Online - CanadaEl 20 de juliol del 1969 els humans van arribar a la Lluna. Per primera vegada en tota la nostra història, una superfície de fora de la Terra era trepitjada. Ja en la perspectiva de passades 5 dècades, que correspon a més d’una generació, a Ràdio 90 presentem tres especials per a commemorar i analitzar aquest extraordinari esdeveniment.

En el segon dels especials aprofundim en els aspectes tecnològics que van permetre arribar a la superfície del nostre satèl·lit natural. Un repàs a la superació d’obstacles, tant tècnics com polítics, èxits i fracassos que els enginyers es van anar trobant en cursa espacial amb la Unió Soviètica. També expliquem com s’escollien els astronautes, descrivim les etapes dels coets, els mòduls de les naus, així com les maniobres que calia fer a l’espai per aconseguir, amb molt d’esforç, que els astronautes de l’Apollo XI assolissin el seu propòsit. Una repassada tècnica a l’astronàutica de fa més de mig segle, per agafar perspectiva de quant difícil va ser arribar a la Lluna.

Aquest segon programa, dirigit i presentat per en David Ràfols i en Marc Ferrés, es podrà escoltar el proper dissabte dia 1 de juny a les 21h., i també el diumenge, dia 2, a les 18h.

I podeu consultar la relació de totes les músiques del programa en el Alprazolam Australia Online de Ràdio 90.

.