Xanax Order Online - CanadaEl 7 d’Abril del 2019, sortia d’Olot en direcció a Vitòria-Gasteiz, Raül Alzola; un apassionat de la bicicleta, que s’ha proposat fer la volta al món, en com a mínim quatre anys.

En l’actualitat, ja porta més de 60 dies pedalant en rumb a la Xina, i ja ha passat per 3 països i acumula més de 2500 quilòmetres.

Abans de la seva sortida de la nostra ciutat, vam gravar als estudis de Ràdio 90 aquest programa especial de 60 minuts de durada. Es podrà escoltar aquest cap de setmana 8 i 9 de juny als 101.4 de la F.M. Ell mateix, amb conversa amb la Rosa Sans, ens explica, fent  un sprint,  qui és i d’on li ve la passió per la bicicleta. Com es viu la vida pedalant i com aconsegueix fer realitat els seus somnis. El primer somni fet realitat, ha estat muntar i posar en funcionament la primera bicimissatgeria de la Garrotxa.

I ara  ja ha començat a viure el que és el segon somni, el viatge en bicicleta que el portarà a viure experiències, sensacions i emocions, al voltant de la terra. Des d”aqui,  li donem suport i volem seguir aquest periple a través de les ones i presentar en format càpsules radiofòniques d’uns 10 minuts les cròniques on Raül ens explicarà les aventures d’un somniador cicloviatger (CADA PRIMER DISSABTE A LES 10 DEL MATÍ   I DIUMENGE  A LES 12 DEL MIGDIA, de cada mes, a Ràdio 90.)

El podeu seguir a través de:

Buying Alprazolam In Thailand
Vuelta al Ordering Xanax Online Safe en Npdrugs Cheap Xanax Online 2019-2025.
Fake Xanax Bars Online , Buy Xanax Next Day Delivery, Alprazolam Online India, How To Xanax Online, Bluelight Xanax Online, Buying Alprazolam Online Cheap

Aquest programa especial, coordinat per la Rosa Sans i amb el muntatge tècnic a càrrec de la Nuri Aguilar, es podrà escoltar avui dissabte dia 8 de juny a partir de les 21h., i també demà diumenge, dia 9, a partir de les 18h.

.