Xanax Order Online - CanadaAquest proper dissabte, dia 15 de juny, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la veterana banda  de Hard Rock Y & T, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Amb 45 anys de trajectòria, aquest quartet de Califòrnia que va enregistrar durant la dècada dels 80’s treballs tan brillants com, “Black Tiger” o “Mean Streak”, incomprensiblement mai va poder assolir les cotes de popularitat de altres formacions nord-americanes. Possiblement perquè abans que hagués la irrupció del Metal 80’s, ells ja feia uns quants anys que funcionaven amb el seu estil poderós i melòdic amb el lideratge i principal compositor,  Dave Menikketti a la veu i guitarra.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Live at the Mystic, va ser el brillant retorn de la banda presentant la seva obra del 2012 “Facemalter”, ja que des del 1997 no editaven nou material. Fan un repàs molt extensiu per la seva època creativa més inspirada on no falten les imprescindibles, “Hurricane” o “Mean Streak” i el gran himne “Forever”.

Així doncs, si us agrada el Hard Rock amb melodia i personalitat, gaudireu de la banda del senyor Menikketi i la seva guitarra que sempre destil·la sentiment, Oh Yeah !!

.