Cheapest Xanax PricesEl 20 de juliol del 1969 els humans van arribar a la Lluna. Per primera vegada en tota la nostra història, una superfície de fora de la Terra era trepitjada. Ja en la perspectiva de passades 5 dècades, que correspon a més d’una generació, a Ràdio 90 presentem tres especials per a commemorar i analitzar aquesta extraordinària fita.

En el tercer dels especials ens centrem en analitzar l’impacte sociològic que va causar l’arribada de l’home a la Lluna. D’on es venia històricament (la guerra freda i la cursa espacial) i perquè l’espai va esdevenir tan atractiu com per a que ens plantegéssim un desafiament tan fora de la nostra normalitat. Però sobretot parlarem de com es va viure aquella gran fita en el mateix moment que estava passant, així com l’empremta que ens ha deixat als éssers humans al llarg dels 50 anys posteriors a aquell gran esdeveniment, ja sigui culturalment, històricament o fins i tot posant-la en dubte (una cosa típicament humana quan ens supera la nostra capacitat d’entendre-la).

El programa, dirigit i presentat per en David Ràfols i en Marc Ferrés, serà ofert en 2 versions: la que sortirà per antena (60 minuts) i la que es podrà descarregar en podcast (67 min), que inclourà tots els continguts que hem preparat. La versió per FM es podrà escoltar el proper dissabte dia 6 de juliol a les 21h., i també el diumenge, dia 7, a les 18h.

I podeu consultar la relació de totes les músiques del programa en el Order Alprazolam Online de Ràdio 90.

.