Cheapest Xanax PricesPresentem el podcast de la primera crònica biciruling a Ràdio 90, on explica  com va viure la sortida d’Olot el 7 d’abril del 2019 i com van ser els 10 primers dies del seu viatge: Vuelta al Mundo en bicicleta 2019-2025. Apassionat de viure la vida en bicicleta, està fent realitat el seu somni. I ens fa molt goig poder escoltar la seva veu a la sintonia dels 101.4 F.M, en aquestes cròniques mensuals. Seguir el pols de les sensacions, emocions i aprenentatges d’aquesta aventura tan intensa i vital.

“PARA MI LA VIDA EN BICICLETA LLEVA MAYÚSCULAS Y PULSO CARDÍACO (Raül Alzola).

“Viatjo amb bicicleta, amb alforges, la casa, la cuina, el llit, útils varis per a viatjar amb el MÍNIM pressupost i la MÀXIMA intensitat.”

Cada primer cap de setmana de cada mes podeu seguir les cròniques d’aquest somniador cicloviatger. ON AIR el primer dissabte a les 10 i en repetició el primer diumenge a les 12 del migdia, o en format podcast en la pàgina Order Alprazolam Online d’aquesta web.

I per saber-ne més:

.