Cheapest Xanax PricesEn aquesta ocasió la Lili Guerrero entrevista al jove escriptor garrotxí Jofre Domènech que recentment ha publicat la seva primera obra (Qué Locura!), de l’editorial Adarve.

En aquesta entrevista desgranarem una mica el contingut d’aquest llibre que s’auto-defineix com una obra de filosofia i descobriment personal en clau poètica, on a través de 3 capítols es pot palpar l’evolució de l’ésser des de la foscor cap a la llum.

Qué Locura! és un manifest i una denuncia a aquest sistema mundial que ens colpeja i ens esclavitza constantment, expressat d’una manera ferma i qüestionant el qui som i cap a on anem, tot això explicat amb el do de la paraula que embelleix les tristeses i els hi posa llum.

Aquest programa especial es podrà escoltar el proper dissabte dia 27 de juliol a les 21h., i també el diumenge, dia 28, a les 18h.

.