Buying Xanax Online LegalUs convidem a escoltar la segona connexió amb Biciruling Vuelta al mundo 2019-2025, on Raül ens explica les sensacions viscudes, des de que va sortir de casa seva (Vitoria-Gasteiz) al mes de maig, amb moltes ganes d’aventures. Com va viure el pas per la frontera, no només la frontera geogràfica de creuar a un altre país (França). Com li ha anat la travessia en  la part sud d’aquest país, on es nota el respecte per les bicis, I sempre hi ha rutes ciclables que et permeten moure en bici pels llocs.

“En Francia se respira un gran ambiente ciclista y también viajero. Hay una cultura ciclista increïble. Te encuentras viajeros ciclistas por todos lados. Aquí viajar en bicicleta con alforjas es una cosa muy normal, es algo natural”. Raül Alzola.

Aquest cap de setmana escolta Biciruling a Ràdio 90 el dissabte 3  d’agost a les 10 del matí i en repetició el diumenge 4, a les 12 del migdia.

I per saber-ne més:

Xanax 2Mg Bars Buy

.