Xanax Order Online - CanadaNeix a la Garrotxa i el Ripollès el primer FESS rural, un festival impulsat per activistes de l’Economia Social i Solidària que es presenta com un punt de trobada de les economies transformadores als territoris rurals. Se celebrarà el 31 d’agost d’enguany a Vallfogona de Ripollès.

La jornada vol fer visibles les iniciatives d’economia transformadora de la zona i crear un punt de trobada i intercooperació entre tots els projectes participants. S’hi dedica un espai al Mercat Social, un punt de trobada on productores, artesanes, cooperatives, creadores, entintats, associacions i projectes d’economies transformadores es presenten al públic visitant.

El grup impulsor del FESS rural està format per persones de les xarxes locals XES Garrotxa i la XES Ripollès que creuen en una nova forma de produir, distribuir i consumir des dels territoris rurals, representant una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals. Defensen un sistema econòmic respectuós amb les persones i l’entorn que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès, la Comissió de Festes de Vallfogona i el Cercle Garrotxa Ripollès (CercleGR).

Aquí teniu tota la programació i els projectes que hi participen. Podeu seguir les novetats a les xarxes amb Alprazolam Australia Online i @FESSrural i Buying Alprazolam In Thailand

Segur que us engrescarà !!! “És rural, és real , és plural, El FESS és “agricultural”!!!

Ordering Xanax Online SafeA Ràdio 90 us animem a assistir al “Fessrural” i a descobrir tot un món que potser no ens queda gens lluny. I us presentem aquest programa especial on fem un recorregut radiofònic per  tota la programació d’aquest festival que ens interpel·la en la nostra manera de viure i de relacionar-nos amb l’entorn i la nostra quotidianitat. En 90 minuts hi posem veu i música per tal d’escoltar el contingut de les activitats, actes, projectes, xerrades, tallers, taules rodones, exposicions, concerts…. Alhora que escoltarem  diferentes veus que ens expliquen, com a la nostra comarca, ja als anys 80 i 90 es vivien  experiències que ens parlen d’autoorganització col·lectiva, intercanvi i ajuda mútua,  grups de consum agroecològic…Així mateix tenint present la nostra terra i la pagesia en  els orígens,   Passat, present i futur es barregen alhora i s’intercalen en aquest tapís de veus que hem preparat amb molta il·lusió i d’una manera col·lectiva i creativa, gaudint fent-lo i desitjant que el gaudiu.

Aquest programa especial es podrà escoltar demà dissabte dia 24 d’agost a partir de les 21h., i també el diumenge, dia 25, a partir de les 17h. (aquest dia, excepcionalment, no s’emetrà El Club del Country).

.