Xanax Order Online - CanadaEscoltem al nostre amic Raül i en aquesta la quarta connexió de Biciruling, fent la volta al món, gairebé a punt d’arribar als 5000 quilòmetres. Des de Croàcia, ens relata com ha estat la travessia en bici pel nord-est d’Itàlia, i ens fa un resum global del seu pas per aquest país i l’hospitalitat de la seva gent i com ha trobat les vies ciclables de Venècia.

Alprazolam Australia OnlineSeguint les seves pedalades, ens explica el seu pas per la frontera amb Eslovènia, quatre dies en un paradís natural, on gairebé tot és bosc i molt lloc per acampar. I molt content de passar cap a Croàcia, un país tan gran i divers, i amb tantes opcions que cal planificar bé la ruta…. i amb moltes coses per explicar-nos, Us convidem a escoltar-ne la crònica, Aquest cap de setmana dissabte a les 10 del matí i diumenge a les 12 del migdia (en repetició) i us animem a seguir les aventures d’aquest somniador cicloviatger.  Buying Alprazolam In Thailand

“Estoy en Croacia y hoy he parado en un área de camping libre cerca de Umag para planificar mi ruta por este país tan grande y diverso; montañas, parques naturales, islas (mas de mil),… Soy un mar de dudas, pero como siempre, sea de una manera o de otra, sigue la aventura de decidir en cada momento y la libertad de no tener prisa por llegar”.Raül Alzola

“Despues de un día de sube y baja continuo por la isla de Cres en Croàcia, nunca había visto un banco mejor con mejores vistas que este. Y mejores aún las que tiene el que está sentado detrás haciendo la foto. Feliz atardecer.

.