Purchasing XanaxEscoltem al nostre amic Raül i en aquesta la quarta connexió de Biciruling, fent la volta al món, gairebé a punt d’arribar als 5000 quilòmetres. Des de Croàcia, ens relata com ha estat la travessia en bici pel nord-est d’Itàlia, i ens fa un resum global del seu pas per aquest país i l’hospitalitat de la seva gent i com ha trobat les vies ciclables de Venècia.

Xanax Order Online - CanadaSeguint les seves pedalades, ens explica el seu pas per la frontera amb Eslovènia, quatre dies en un paradís natural, on gairebé tot és bosc i molt lloc per acampar. I molt content de passar cap a Croàcia, un país tan gran i divers, i amb tantes opcions que cal planificar bé la ruta…. i amb moltes coses per explicar-nos, Us convidem a escoltar-ne la crònica, Aquest cap de setmana dissabte a les 10 del matí i diumenge a les 12 del migdia (en repetició) i us animem a seguir les aventures d’aquest somniador cicloviatger.  Alprazolam Australia Online

“Estoy en Croacia y hoy he parado en un área de camping libre cerca de Umag para planificar mi ruta por este país tan grande y diverso; montañas, parques naturales, islas (mas de mil),… Soy un mar de dudas, pero como siempre, sea de una manera o de otra, sigue la aventura de decidir en cada momento y la libertad de no tener prisa por llegar”.Raül Alzola

“Despues de un día de sube y baja continuo por la isla de Cres en Croàcia, nunca había visto un banco mejor con mejores vistas que este. Y mejores aún las que tiene el que está sentado detrás haciendo la foto. Feliz atardecer.

.