Best Place To Buy Alprazolam Online, Xanax For Dogs Online

Aquest dissabte 9 d’Octubre, a les 5 de la tarda, al programa Directes, en Francesc Xavier Medina (a la imatge) us porta SEMPRE MÉS de Brams. Un doble cd+dvd que recull el què va ser el darrer concert del mític grup de Berga encapçalat per Francesc Ribera “Titot”.Buying Alprazolam Online Cheap

Gravat al camp de futbol de Berga el 7 de maig del 2005 davant 10.000 persones el concert recull la trajectòria dels 15 anys de la formació. Alhora que hi trobem grans sorpreses com la col·laboració d’antics membres de la banda, Joan Reig d’Els Pets, Pemi Fortuny de Lax, Feliu Ventura o la Banda del Memorial Ricard Cuadra.

Un disc de comiat sense nostàlgia i amb un clar missatge de continuar endavant des d’altres formacions per dur l’esperit de Brams de combat, però també de festa a tots els racons dels Països Catalans. Afortunadament aquest mateix any i dintre el marc de la celebració dels seus 20 anys de creació els hem pogut tornar a veure de gira amb la mateixa empenta amb la què van deixar-lo.

Llarga vida als Brams!!

.