Buying Xanax Online LegalConegut com “el Bob Marley africà”, Alpha Blondy és un dels personatges més destacats de la música reggae que es fa en el continent negre.

Amb gairebé 40 anys de trajectòria artística, aquest cantant i compositor provinent de Costa d’Ivori s’ha forjat una carrera que inclou alguns èxits destacats (“Jerusalem”, “Jah Glory”, “Sweet fanta diallo”), sense que això l’hagi allunyat mai del fort component espiritual de les seves cançons i d’un compromís social intens a favor de la llibertat i la pau, que l’ha dut inclús a ser nomenat per les Nacions Unides Ambaixador de la Pau del seu país.

Tot això ho podrem comprovar en un directe vibrant i ple de força a través de l’àlbum Alpha Blondy Live, que en realitat inclou dos concerts fets a París en dates diferents de la dècada dels 90 però amb un repertori similar, i on destaca el seu carisma innat i la potència de la seva banda d’acompanyament, amb moments culminants com “Cocody rock” o “Assinie mafia”.

Ah!, i per acabar tindrem una sorpresa no inclosa en aquest àlbum, no us la perdeu.

El programa, presentat per en Josep Cuèllar, es podrà escoltar aquest dissabte dia 28 de setembre a les 17h, i en repetició el diumenge, dia 29, a les 20h.

.