La programació d’aquesta tardor 2019 que es va encetar el passat dia 21 de setembre registra una baixa important, Pasturant l’ovella negra, que s’ha agafat un temps de descans i esperem que pugui tornar ben aviat, però per altra banda compta amb el retorn, després de 8 anys, de Camps Magnètics, el programa que relaciona música, ciència i ciència-ficció, i que s’emet amb periodicitat mensual cada primer dissabte de mes a les 21h.

També ha tornat Kosmos, el programa sobre músiques del món que ens va acompanyar anys enrere, i que ara es pot escoltar els diumenges a les 16h.

La resta de programes ja coneguts continuen a la graella, amb dos  que també tenen periodicitat mensual, Biciruling (el seguiment de la volta al món en bicicleta de Raül Alzola, cada primer dissabte i diumenge de mes, a les 10 i les 12h, respectivament), i Penny Lane, on Ton Torné segueix repassant les reedicions dels grans treballs dels Beatles (cada últim dissabte de mes a les 21h).

Finalment, indicar que el veterà programa Directes, a partir d’ara no solament s’emet els dissabtes a les 17h, sinó també, en repetició, els diumenges a les 20h.

.