Buying Xanax Online LegalLove at First Sting va ser el novè àlbum del grup alemany Scorpions, que va tenir un gran èxit comercial, gràcies a temes com Big City Nights, Bad Boys Running Wild, Rock You like a Hurricane i especialment la power ballad Still Loving You.

Va ser llançat el 1984 i presentat posteriorment en una gran gira mundial que va durar des de gener fins setembre del mateix any, i que va servir per enregistrar el doble en directe World Wide Live, que recull enregistraments de diferents concerts, i que serà el nostre  protagonista del proper Directes, aquest proper dissabte dia 5 d’octubre a les 5 de la tarda i, en repetició, el diumenge dia 6 a les 8 del vespre, de la mà del nostre col·laborador Josep Mª Corbalán.

Klaus Meine, Rudolph Schenker, Matthias Jabs, Herman Rarebell i Francis Bucholz són els 5 membres d’aquesta formació de Scorpions que va ser la que va assolir els seus moments més àlgids durant la dècada dels 80.

No us perdeu aquest Directes, on sonaran els temes esmentats, a més d’altres grans èxits com Coming Home, Loving You Sunday Morning, Dinamite i alguns més d’aquest extraordinari treball de Scorpions.

.