Cheapest Xanax PricesLivid és un disc en directe del grup Blondie, llançat l’any 1999 i que recull fins a 17 temes enregistrats en diferents concerts de la gira de presentació de No Exit, el disc que suposava el retorn del grup després de 17 anys inactius, per part de la banda comandada per Debbie Harry i Chris Stein.

El proper dissabte dia 30 de novembre, a les 17:00, el nostre col·laborador Josep Mª Corbalán, ens farà un extens repàs a aquest magnífic treball dels novaiorquesos, tant pel que fa als temes d’aquest No Exit, com són el gran hit single Maria, o altres menys coneguts, però en absolut de menys qualitat, com Under the gun, i, per descomptat, no faltaran els “greatest hits” d’un dels grups pioners d’aquell moviment que es va etiquetar com a New Wave, com Dreaming, Rapture, The Tide is High, Atomic, One Way or Another, Heart of Glass i alguns més…

Si només coneixeu Blondie pels 5 o 6 temes que van sonar més a les ràdios durant la dècada dels 80, no us perdeu l’oportunitat de descobrir que, apart dels temes mega-coneguts i mega-comercials, són un grup de moltíssima qualitat, que factura un pop rock de molts quirats i de ben segur que us sorprendreu amb el menú que us tenim preparat per aquest Directes.

.