Cheapest Xanax PricesTom Petty ens va deixar inesperadament el mes d’octubre de l’any 2017, després de més de 40 anys de carrera musical i 16 discos d’estudi publicats, gairebé sempre acompanyat dels magnífics The Heartbreakers.

Al llarg d’aquest temps va tocar al costat d’algunes de les figures més emblemàtiques del rock, com Bob Dylan o George Harrison, i es va guanyar el respecte del públic i de la crítica per la qualitat de la seva música, però també per la seva honestedat personal i professional.

Al Directes encara no havíem tingut mai a aquest carismàtic personatge de cabell ros nascut a Gainesville (Florida) l’any 1950. És hora de fer-li justícia amb un programa en dues parts: a la primera escoltarem el seu primer àlbum en directe, Pack Up the Plantation: Live!, de l’any 1985, amb temes mítics com “American girl” o “Refugee”; i a la segona part, escoltarem algunes d’aquestes col·laboracions amb altres grans músics damunt els escenaris i també els seus últims concerts abans de la seva prematura mort.

El programa, presentat per en Josep Cuèllar, es podrà escoltar aquest dissabte dia 7 de desembre a les 17h, i en repetició el diumenge, dia 8, a les 20h.

.