Acabem aquest any 2019 convidant-vos a escoltar aquesta setena connexió amb  Raül Alzola, que amb la seva bicicleta Minerva, han recorregut  ja gairebé 8.000 quilòmetres des de la seva sortida d’Olot el 7 d’abril d’enguany. Descobriu en aquest relat com està vivint aquesta aventura nòmada al ritme que li permet aquest vehicle, del qual n’és apassionat. Aprenent cada dia, sentint el contacte amb la natura, pedalant pujades i baixades, superant les pors que poden sorgir en el camí, com és el moment de cercar el lloc per dormir, fent amics, coneixent un país, una cultura diferent… en aquest cas ens parla de com s’ha sentit en la seva travessia de gairebé 2 mesos per Turquia, i quines sensacions ens explica de tot plegat. Com es prepara per aquesta nova estació amb el fred i cap a on es dirigeix i on passarà l’hivern.

Cheapest Xanax PricesRaül ens transmet a cada connexió, la passió per  la bicicleta i per conèixer el món, amb curiositat, amb humanitat, amb humor, valentia, coratge, simpatia… Si encara no el coneixeu, us recomanem que escolteu cada primer cap de setmana de mes a la sintonia del 101.4 F.M. el dissabte a les 10 del matí i en repetició el diumenge a les 12. També en format podcast, que podeu descarregar a la pàgina Biciruling de Ràdio 90.

Order Alprazolam Online“Subir y bajar, así es la vida, mantenerse despierto.

El llano está bien, pero no por mucho tiempo, pues sinó, uno se acomoda y en pedaleo estable me adormezco.

Subir y bajar, así es la vida.

Mantenerse despierto.”

Raül Alzola

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Buy Name Brand Xanax Online o també el seu perfil a Buy Non Generic Xanax Online.

.