Cheapest Xanax PricesAquest proper dissabte, dia 14 de desembre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda  de Rap Metal  Stuck Mojo, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats al 1989 pel guitarrista Rich Ward, aquest quartet son una de les formacions clau, juntament amb Rage Against the Machine,  en barrejar ritmes i riffs metàl·lics amb estrofes de rap amb una contundència tan fulgurant com efectiva.  El seu primer treball però, no es va editar fins el 1995, fet que va fer que el seu so evolucionés cap a el Groove Metal.

El disc protagonista d’aquesta setmana, HVY1, va ser enregistrat al 1998 durant la gira del seu tercer treball, el potent “Rising”, i com es evident fan especial incís a les cançons de aquell disc, des de la potent “Pipe Bomb” al mig temps “Back in the Saddle” passant pel tema títol “Rising”, tot interpretat amb una gran solidesa i un so de guitarra espectacular.

Així doncs, una banda per gaudir amb el volum al màxim i acabar amb les cervicals destrossades, Oh Yeah !!

.