Cheapest Xanax PricesAquest dissabte dia 21 de desembre s’estrena la programació d’hivern 2019-2020 de Ràdio 90 que té com a fet destacat el retorn de Pasturant l’ovella negra.

En efecte, després d’un breu parèntesi de tres mesos, torna el programa presentat per en Francesc (Xescu) Bancells i en Gerard Velasco, que ja havia format part de la graella de l’emissora durant cinc anys. I torna en el mateix horari (dissabtes a les 20h) i fidel a l’esperit juvenil, divertit i refrescant que l’ha caracteritzat sempre, amb la música metal, en totes les seves variants, com a principal protagonista.

De moment, es farà càrrec en solitari del programa en Xescu, però s’espera que en Gerard s’hi pugui incorporar també properament.

La resta de la programació es manté igual, una programació que d’ençà del mes d’octubre passat s’ha ampliat als dies feiners a través de dues franges horàries (7 del matí i 6 de la tarda), on es reemeten diferents programes del cap de setmana.

.