Un bon dia, neix la idea de portar a les ones radiofòniques el calendari lunar, poètic i vital, que proposa viure i aprendre dels cicles de la natura. A partir de l’observació, ens trobem amb un altre ritme de vida, més atent al temps cíclic de la lluna i la seva influència còsmica: l’any en tretze arbres, quatre setmanes, que són les tretze llunes.

Llunes dedicades als Arbres, veritables mestres de l’art de viure el temps, amb els sabers antics, mitològics i populars que els acompanyen.

Cheapest Xanax PricesA Ràdio 90 obrim les portes del calendari Llunarbori 2020 i ho fem amb la seva creadora l’Elena Sixto, pagesa gràfica i fitopoetesa, que juntament amb la Pilar Aiguabella, la Nuri Aguilar i la Rosa Sans us convidem a descobrir tot el que hi ha al darrera.

Podreu escoltar RÀDIOLLUNARBORI a la sintonia dels 101.4 de la F. M. els següents dies:

Dissabte 28 de desembre a les 22h.

Diumenge 29 de desembre a les 12h del migdia.

Diumenge dia 5 de gener de 2020 a les 18h.

I en format podcast a la web de Order Alprazolam Online

Mes informació:

Buy Name Brand Xanax Online

Buy Non Generic Xanax Online

.