Cheapest Xanax PricesRecordeu què fèieu fa 500 setmanes? Com ha canviat la vostra vida si reculem 500 setmanes? Us convidem a fer l’exercici.

Fa 500 setmanes tornàvem a iniciar les emissions a Ràdio 90, i en el meu cas, tornava a les ones de la mà de l’Escarbat Bum Bum. Nova etapa, nou programa.

Durant aquest temps, hem tingut temps de reinventar-nos, de créixer i d’ampliar la família. La realitat, tan crua i  tan tossuda, ens ha demostrat que les lletres dels grups que sonen a l’Escarbat Bum Bum s’han quedat curtes, han esdevingut una crònica del món en el qual vivim.

Per celebrar el programa 500, estarem acompanyats d’en Xevi Baca (Ràdio Rock), Josep Cuéllar (Camps Magnètics) i d’en Xescu Bancells (Pasturant l’Ovella Negra). Podreu escoltar grans antièxits, aquells temes infumables que difícilment escoltareu per les ones hertzianes, aquells que quan escolteu el disc les passeu directament.

Un programa diferent per un dia especial.

Àngel Serrat, conductor de l’Escarbat Bum Bum.

.