Cheapest Xanax PricesDonem la benvinguda a l’any 2020 al mateix temps que us presentem la vuitena connexió amb Biciruling (El somni continua).

Després de pedalar durant 8 mesos,  fent 8000 quilòmetres,  i creuar 12 països, Raül ens fa un resum de com ha anat el seu viatge; els seus aprenentatges, les seves aventures, les novetats del seu projecte i les previsions de ruta d’aqui endavant.

Us convidem a escoltar-ne aquesta crònica aquest diumenge 5 de gener del 2020 a les 12 del migdia a la sintonia dels 101.4 F.M. o bé per internet On Air Order Alprazolam Online. També podreu descarregar-vos el podcast des de la pàgina Biciruling de Ràdio 90.

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Buy Name Brand Xanax Online o també el seu perfil a Buy Non Generic Xanax Online.

“La vida es una novela en que no importa lo larga que sea, sinó cómo esté narrada” (Séneca)

.