Cheapest Xanax PricesElectric Light Orchestra han estat una de les bandes que als 70 i 80 van marcar una nova tendència dins el món de la música, veníem d’una època en que Beatles i Rollings encara tenien una gran influència en els grups que anaven sorgint. Al 1970 Jeff Lynne decideix juntament amb Roy Wood crear no tan sols una nova banda sinó també un nou estil en el que hi apareixien violins, violes i altres instruments del món del clàssic, una fusió amb el rock que va donar com a resultat que els ELO es convertissin en una banda innovadora amb un rock simfònic que arribava a les grans masses de públic amb temes que ja són uns clàssics d’aquests estil.

Avui a Directes tenim un concert en que el líder indiscutible de la banda i compositor de pràcticament tots els seus temes, Jeff Lynne, acompanyat de nous components, sense perdre l’essència dels ELO dels seus inicis. Un concert que va tenir lloc al 2017 a l’estadi de Wembley.

Antoni Rubi us acompanyarà al llarg del concert, on podrem recordar els temes mes destacats d’una banda que van saber crear un estil propi.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 11 de gener a les 17h, i el diumenge dia 12 a les 20h.

.