play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right The Go-Betweens al Directes
play_arrow

Rock-Pop

The Go-Betweens al Directes

Josep Cuèllar 20/02/2020 122


Background
share close

The Go-Betweens va ser una formació australiana nascuda a la ciutat de Brisbane i que durant 18 anys, en dues etapes diferents, va saber confeccionar una proposta musical única, a cavall del rock i del pop, de gran intensitat emocional i que no amagava les seves influències, principalment la de Bob Dylan.

Liderats per Robert Forster i Grant McLennan, que en un moment donat de la seva carrera van ser considerats la parella de compositors més importants del pop, The Go-Betweens van publicar 9 àlbums d’estudi des de principis de la dècada dels 80 i fins l’any 2006, quan malauradament McLennan ens va deixar víctima d’un fulminant atac de cor. Tots dos escrivien cançons i les cantaven, combinant textos profunds i sensibles amb una instrumentació rica i variada, sovint també amb instruments de vent.

En aquest Directes, escoltarem dos concerts dels darrers anys de la seva vida artística, el primer celebrat a Londres i el segon a casa seva, Brisbane, i publicat amb el títol de That striped sunlight sound, on no hi falten els temes més destacats del seu repertori com “People say”, “Streets of your town” o “The clock”.

El programa està presentat per en Josep Cuèllar.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: The Go-Betweens al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior