Brand Xanax 2Mg Online, Alprazolam Pills Online

Aquest dissabte, 6 de novembre, el programa de música folk i tradicional Kosmos, dedica els seus primers minuts a la formació olotina Set de Folk, que des de l’any 2004 es dedica al ball folk i a la recuperació i conservació de música d’arrel tradicional. Les actuacions de Set de Folk sempre són molt participatives, perquè el seu objectiu és omplir de moviment la plaça amb un repertori variat que arribi a tots els públics.

El programa s’emet a les 4 de la tarda.

Buying Alprazolam Online CheapI una hora després, a les 5, arriba una nova edició del Directes, en aquesta ocasió dedicat a un concert llegendari de la història del rock: The Last Waltz.

The Last Waltz, va ser un gran concert celebrat a San Francisco l’any 1976 per homenatjar The Band, que s’acomiadaven dels escenaris. Amb aquest motiu, les grans figures del rock (Bob Dylan, Van Morrison, Neil Young, Eric Clapton…) es van aplegar per oferir una actuació irrepetible que després es va convertir també en una pel·lícula, dirigida per Martin Scorsese, i un triple àlbum (a la imatge, la portada).

De la mà d’en Josep Cuèllar coneixerem més a fons els detalls d’aquest esdeveniment tan especial, i el context en que el van viure tots els que hi van prendre part.

.