Xanax For Dogs Online, Cheapest Xanax Bars

Buying Xanax Online Legal

The Doors debuten el 1967, i triomfen

A Ràdio 90, continuem oferint durant aquests primers mesos de l’any 2011 uns programes especials destinats a revisar alguns dels esdeveniments musicals més importants de la dècada dels 60, a manera de complement de Penny Lane, el programa que sobre la vida i l’obra dels Beatles ens ofereix Ton Torné els diumenges a les 4 de la tarda.

En el tercer especial, que s’emetrà aquest diumenge, dia 20 de març, a les 5 de la tarda, repassarem les llistes d’èxits de dos anys cabdals d’aquella dècada, 1967 i 1968, i recuperarem temes de grups o intèrprets més o menys recordats avui dia, però que en aquell moment van ocupar els llocs de la màxima popularitat, a vegades fent ombra als propis Beatles.

Ja ho sabeu, doncs, els amants de la música dels 60: aquest diumenge a la tarda teniu ració doble a la sintonia de Ràdio 90.

.