Xanax Bars Online Cheap - Online Xanax Overnight Shipping

 

Buying Alprazolam Online Cheap

En Francesc Xavier Medina (de l'Associació) conversant amb la Rosa Sans

 

Buy Alprazolam Mexico

Activitats de l'AAVV Bonavista

Aquesta setmana a Les Entitats tenen la paraula continuem en l’àmbit de les associacions de veïs d’Olot, un espai on donem veu a aquells veïns de d’Olot que “de forma desinterassada i voluntària” treballen i s’esforcen perquè el seu barri en concret, i la ciutat d’Olot millorin dia a dia.

El proper cap de setmana, la convidada és l’AAVV del Bonavista, on donaran a conèixer el seu barri, la seva història, detalls desconeguts per molts de nosaltres, les activitats que duen a terme durant tot l’any (gimnàs, country, timbalers, teatre…) així com les estacionals (Nadal i castanyada), i ens detallaran totes les activitats de la propera festa major del barri de Bonavista, els propers 10, 11 i 12 de juny. Hi esteu tots convidats!

Podreu escoltar-ho el dissabte 11 de juny a les 10 hores i el diumenge 12 a les 12 hores. I pel podcast de la ràdio.

.