play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada d’estiu de Ràdio 90

Notícies

Trobada d’estiu de Ràdio 90

Ràdio 90 04/07/2011 13


Background
share close

Fidels a la seva trobada trimestral, els col·laboradors i amics de Ràdio 90 es van aplegar aquest dissabte dia 2 de juliol al Mas Les Illes per gaudir d’unes hores d’esbarjo, amistat i bona harmonia.

Com sempre, el dinar va ser el centre de la trobada, però abans hi hagué temps per parlar d’allò que uneix a tots els membres del col·lectiu: la ràdio. Es va fer una valoració global molt positiva no tan sols de la temporada de primavera recentment acabada, sinó de tot el darrer any, d’ençà del retorn a les emissions amb programació pròpia el juny del 2010. Es constatà el salt endavant experimentat per l’emissora, fruit de l’esforç i la dedicació de tots els col·laboradors, i que ha permès millorar la qualitat de la proposta de Ràdio 90, tant en la vessant tècnica com en la de continguts, i aconseguir alhora l’objectiu d’obrir-se a la societat civil d’Olot i comarca sense perdre les arrels, que són les que marquen la identitat pròpia del projecte des del principi.

Des d’aquest punt de vista, es valorarà com a lògic que la programació de la temporada d’estiu ofereixi menys novetats i una presència notable de reposicions de programes, ja que era obligada una certa pausa per agafar nova embranzida. I, en efecte, i com és habitual, es parlà més del futur que del passat o del present, posant-se sobre la taula noves propostes que es materialitzaran a partir de la tardor i que compten, entre les més destacades, amb la idea d’una participació més activa en la propera Fira de Sant Lluc.

Rate it
Entrada anterior