Buy Alprazolam Thailand, Online Doctor Xanax Prescription

Efectivament, aquest dissabte dia 20 d’agost, el protagonisme dels Directes el tenen dues bandes amb molts anys de carrera a les seves espatlles, però que conserven una bona legió de fidels seguidors.

A les 4 de la tarda, i de la mà d’en Ton Torné, recuperem el programa que l’octubre del 2010 vam dedicar als mítics ROLLING STONES, a través del seu àlbum de 1970 Get Yer Ya-Ya’s Out!, tot ell ple del millor blues-rock del moment.

I a les 5, un altre nom llegendari: U2. Josep M. Corbalán ens presenta un concert de la banda irlandesa que té un valor afegit: és exclusiu per als oients de Ràdio 90, ja que mai s’ha publicat en CD o DVD. Correspon a una actuació celebrada el 31 de desembre de 1989 dins la gira de presentació del seu treball Rattle and Hum. Una ocasió única, doncs, per recuperar aquest programa que ja vam emetre el gener passat.

Dues grans propostes per al dissabte a la tarda amb la millor música com a referent. Cent per cent recomanables!

.