Buy Alprazolam From India, Buying Alprazolam Online

Aquest dissabte, dia 27 d’agost, els Directes tenen com a  convidats a dos personatges de diferents latituds i trajectòries personals i artístiques, però que comparteixen una forta personalitat i un concepte de la música com a compromís social i polític.

A les 4 de la tarda, en Francesc Xavier Medina ens tornarà a recordar el gran concert d’homenatge al desaparegut OVIDI MONTLLOR, que va tenir lloc al Palau de la Música el 15 de maig del 2006, i va donar peu a l’àlbum L’Ovidi se’n va al Palau, ple de grans músics i d’il·lustres convidats que li van voler fer un merescut reconeixement públic.

I a les 5, recuperem el programa que en Miquel Pascal va dedicar el mes de gener passat a BEN HARPER, un altre cantautor, en aquest cas californià, del qual n’escoltarem el seu àlbum del 2005, Live at the Apollo, on sorprenentment es decantava més aviat pels ritmes gospel.

Ja ho sabeu, doncs: el dissabte a la tarda, entrada gratis per a un doble concert emotiu i sensible.

.