Buy Herbal Xanax Online - Online Alprazolam Prescription

Buying Alprazolam Online Cheap

Els materials de treball de Pandion

Aquest dissabte, dia 24 de setembre, Ràdio 90 estrena la seva nova programació per a la temporada de tardor 2011, que s’allargarà fins al 18 de desembre, amb un total de 13 setmanes.

A banda del retorn de tots els programes que han descansat durant l’estiu (propis o externs), en destacaríem el nou programa Pandion, dedicat a l’ornitologia i el món de la natura en general, i que suposa la incorporació d’un nou col·laborador, en Fran Trabalon, i l’obertura d’una nova franja el migdia del diumenge (13h.). També aquest dia es consolida la franja dedicada a la música dels 60 i el 70 amb L’Edat d’Or (17h.), que ve a ser com un complement de Penny Lane (16h.), el programa dedicat als Beatles, que continua una temporada més.

També cal assenyalar que, com a conseqüència de la reestructuració de la tarda del diumenge, l’espai divulgatiu Ciencia para escuchar s’emetrà ara una hora més tard, a les 19h.

Destacar, a nivell general, que després de la represa de les emissions fa prop d’un any i mig, s’ha pogut consolidar un esquema de programació estable amb gairebé 16 hores de programació els cap de setmana, sense oblidar les seleccions que, ininterrompudament, les 24 hores del dia, ocupen el dial del 101.4 de la FM, i que també es poden escoltar per Internet. Tot això gràcies a l’esforç i la implicació d’un bon grapat de col·laboradors i amics, i al suport i estímul que rebem de la nostra audiència. A tots, moltes gràcies!

.