Xanax Prescription Online Doctor - Alprazolam Bula Anvisa

Buying Alprazolam Online CheapEl proper dissabte comença una nova temporada de Directes a Radio 90, i ho fa amb un dels grups més admirats i respectats per la majoria d’aficionats a la música de pràcticament tots els estils, com són els britànics Queen.

El disc “Live Killers” editat el 1.979, resumeix a la perfecció el que va ser la brillant primera època del grup format per Freddie Mercury, Brian May, John Deacon i Roger Taylor, i en el nostre programa podreu escoltar temes potents com Now I’m Here o Get Down Make Love, junt amb grans balades com 39’ o Love Of My Life, i per descomptat alguns temes mítics com Bohemian Rhapsody, una composició de Freddie Mercury, que s’ha fet més i més gran amb el pas dels anys, i que avui dia molts considerem que és la millor cançó de la història del rock.

Tot i que tots els seus discos en estudi són molt recomanables, és en el directe on Queen realment van començar a forjar la seva llegenda amb lletres d’or. Ho podreu comprovar el proper dissabte de la ma d’en Josep Maria Corbalán. Us esperem a les 5 en punt al 101.4 del vostre dial. I si teniu ganes de més Directes, una hora abans, a les 4,  podreu tornar a escoltar el que ja vàrem emetre fa uns mesos dedicat a Lou Reed.

.