play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right El Voluntariat, a Ràdio 90

Notícies

El Voluntariat, a Ràdio 90

Ràdio 90 14/12/2011 8


Background
share close

El Voluntariat és un dels fenòmens socials més dinàmics i amb una força transformadora més gran dels darrers anys, que a més va ampliant horitzons i ja no es limita tan sols a l’àmbit social, sinó que també incideix en el camp del lleure, de l’esport, de la cultura… I al mateix temps que s’amplien les seves modalitats, també augmenta el nombre i la varietat de les persones que s’hi incorporen, sigui per una opció puntual o per un compromís més estable i permanent. Persones de totes les escales socials, i d’edats diferents, des de joves fins a gent gran.

Ràdio 90, coincidint amb la recent celebració, el dia 5 de desembre, del Dia Internacional del Voluntariat, vol fer-se ressò d’aquest important fenomen i de com es tradueix de manera ben concreta en un àmbit territorial com és ara la comarca de la Garrotxa. Per això, i en col·laboració amb el Servei de dinamització d’entitats de l’Ajuntament d’Olot, ha organitzat una xerrada amb diferents col·lectius que participen d’una o altra manera del Voluntariat i que ens explicaran les seves experiències personals i la valoració que fan de la seva activitat.

En concret, comptarem amb la presència a l’estudi d’en Lluis Riera i Pons (tot una institució en el món del voluntariat a Olot) d’AFAREM, Residència Montsacopa, La Caritat… També hi serà representada la Creu Roja, a través de la Glòria Vergés, voluntària d’aquesta institució i de l’entitat d’ajuda a l’esclerosi múltiple. Així mateix, ens acompanyaran la Pilar Aumatell i la seva filla Abril, com a voluntàries esporàdiques explicant la seva experiència en el gran recapte d’aliments; l’Anna Buch, de l’Esbart Olot, que col·laboren com a voluntaris en diferents manifestacions solidàries a la ciutat; la  Balwinder Kaur, voluntària en causes puntuals com la Marató de Sang;  i en Francesc, l’Alba Soler i la Cristina Deseura, com a voluntaris al Grup escolta Nostra Sra.del Tura, com a monitors. També hi serà present la Mireia Delgà, del Servei de dinamització d’entitats (les imatges corresponen a dos moments de la xerrada).

El programa, editat i presentat per la Rosa Sans i l’Àngel Serrat, s’emetrà aquest dissabte dia 17 de desembre a les 10 del matí, i en repetició, el diumenge dia 18, a les 12 del migdia.

Rate it
Entrada anterior