Buy Xanax RomaniaPandion

Un programa de Ràdio 90 d’actualitat naturalista i ecologista amb temes vinculats amb la natura i la nostra relació amb l’entorn.

El programa consta de diverses seccions que s’introdueixen a través de la seva pròpia sintonia;

Conversa amb el convidat.

Espai central del programa on un convidat-da, membre –indistintament- de la delegació a La Garrotxa de la ICHN (Institució Catalana d’Història Natural), de l’ANEGx (Agrupació Naturalista i Ecologista de La Garrotxa), o d’altres, ens parlarà d’un tema de fauna, flora, clima, geologia, gestió d’espais naturals, sostenibilitat o ecologisme… del que en sigui bon coneixedor. La conversa està conduïda per la Rosa Sans i la Sabina Renau

Diari Naturalista

Espai breu on els nostres especialistes col·laboradors faran una pinzellada d’allò que succeeix a la natura durant aquella setmana; migracions i activitat faunística, floracions i activitat botànica… i molt més!

Apunts ecologistes

Un apunt setmanal sobre allò que està passant amb el medi ambient a la nostra comarca.. i al món. En aquest espai un convidat farà una pinzellada breu i atrevida d’un tema d’actualitat ecologista.

L’Agenda de Pandion

Al final del programa aquesta secció anunciarà els esdeveniments i activitats oberts a tothom en l’àmbit del naturalisme i l’ecologisme (sortides i excursions naturalistes, conferències, cursets, accions de divulgació, de denuncia, etc..) que es duguin a terme els propers dies.

How To Order Xanax Online Forum

Qui fem Pandion?

Cercant ingredients a la cuina del Pandion hi trobem en David Gimeno; les encarregades de fer-lo arribar a l’oient són la Rosa Sans i la Sabina Renau. I al control, vigilant que no res no s’espatlli, hi ha en Josep Cuèllar.

Voleu descobrir Pandion?

Cada primer diumenge de mes,  de sis a set de la tarda o…. cliqueu damunt els enllaços del pod-cast

I… si voleu, podeu fer-nos arribar la vostra opinió en el següent correu: r90@r90.org

I si voleu saber més, consulteu aquests enllaços:

Buying Xanax Online Legally

Buy Alprazolam Online Overnight Delivery