Alprazolam India Online - Buy Xanax From China

Cheap Alprazolam Online

Un programa de Ràdio 90

Com diu la falca d’obertura del programa, a Ràdio 90 ens encanta la música… i encara més la música en directe. Per això et volem oferir alguns dels millors concerts de les nostres vides, aquells que han forjat la nostra identitat musical.

Amb això ja queda clar que DIRECTES no és un programa sobre “els millors concerts de la història del rock”, sinó una proposta molt personal vinculada a cadascun dels col•laboradors i amics que participen de l’aventura. Sí, perquè DIRECTES és un programa col•lectiu confeccionat amb la suma de 14 aportacions personals on cadascú hi aboca el millor d’ell mateix.

En vinil, en CD o en mp3, en clau rock, punk o blues, en català, castellà o anglès, tots tenim un directe (o més d’un) que ens ha marcat, que forma part inseparable de la nostra història musical i fins i tot de la pròpia vida. DIRECTES vol reviure aquests moments màgics, especials i irrepetibles i fer-ne partícips als oients.

En definitiva, DIRECTES són 60 minuts per submergir-te en l’essència més autèntica de la música, 60 minuts de bones vibracions.

[spotify:track:11oR1gasrhTDu8soTrWGd2]