Buying Xanax In Buenos Aires, Order Xanax Overnight Shipping

Cheap Alprazolam Online

Un programa de Xevi Baca i Javi Garrigós

Ràdio rock és una estació de ràdio independent que es troba ubicada en un vaixell, fondejat en un lloc secret. Com aquelles primeres ràdios clandestines que estaven al mar del nord Ràdio Rock recupera el seu esperit i essència per difondre la música més agosarada.

Busquem oients inquiets que no tinguin prejudicis i siguin capaços de voler descobrir noves variants musicals i nous grups, a la vegada que recordem i de vegades redescobrim la música i els grups que tothom hauria de conèixer.Buy Alprazolam Online Reviews

Anirem navegant entre el hardcore, el metalcore i els clàssics del rock més potent. Anant de proa a popa, deixant-nos anar als ritmes que el mar ens vagin marcant, sabent que malgrat ningú no ens pot trobar tothom ens pot sentir i escoltar.

El que no hi pot faltar en aquesta ràdio és una llista d’èxits. Però no espereu trobar una llista convencional dictada, com moltes, per les discogràfiques. Aquesta llista la fem només amb un objectiu: no deixar perdre l’oportunitat d’escoltar la millor música. Serà una llista intemporal, aleatòria i sense cap rumb predefinit, però serà una llista feta amb sentiment i passió pel rock n roll.

Us esperem cada dissabte a les 7 de la tarda per compartir amb vosaltres “Ràdio Rock, la millor ràdio del món”.

Descarregueu-vos el nostre programa o escolteu-lo directament des d’aquest pàgina i trobareu un “bonus track” a cada programa que no s’emet per la FM. Una pista amagada només pels oients d’Internet on a més hi van passant de tant en tant convidats sorpresa.

[spotify:track:3vJK9uuHip9UVxOgmcFuFU]