Xanax Bars 2Mg Buy, Buy Alprazolam Online

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 10 o 12 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que són sens dubte els anys 80, als quals també acudim sovint.

Durant els mesos d’estiu ens agafem unes (creiem) merescudes vacances, i us proposem de recuperar un seguit de programes ja emesos anteriorment però que pensem que val la pena de recuperar, de tornar-los a revisar. Trobareu la relació completa, amb la data d’emissió, en el nostre blog de Order Green Xanax Bars Online.

I per escoltar la resta de programes, entreu a l’apartat ARXIU, subapartat TECHNOPOLIS, d’aquesta mateixa web.

Val a dir també que, estiu i hivern, immediatament després del nostre programa, Ràdio 90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

En definitiva, que TECHNOPOLIS és 1 hora (o 3, si hi afegim la selecció posterior) dedicada als amants dels sintetitzadors.

Us hi esperem!

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]