Xanax Australia Buy Online, Buying Xanax

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Josep Cuèllar

Tots coneixem els grans noms del rock, aquelles figures llegendàries que han format part de la vida de milions de persones al llarg dels més de 60 anys d’història que acumula aquest estil musical. Bé els podríem anomenar els nous clàssics.

El nostre programa vol apropar-se a aquest univers, però ampliant una mica l’horitzó. Sense defugir aquestes grans figures mítiques, sovint posem l’accent en formacions de segon nivell, músics i intèrprets que van tenir el seu moment de glòria, però que després van passar ràpidament a la penombra, quan no a l’oblit. Creiem que és un acte de justícia reivindicar aquesta “segona divisió del rock” que tantes perles i bons moments ens va deixar, i que actualment es troba injustament oblidada, o inclús resulta desconeguda per les noves generacions.

Els Nous Clàssics va figurar durant cinc anys a la graella de Ràdio 90, del 2004 al 2009, i la major part dels programes que s’ofereixen aquesta temporada són repetició d’alguns d’aquells ja emesos, encara que també se’n presentaran alguns de nous.

S’emet els dissabtes a les 4 de la tarda, amb direcció i presentació de Josep Cuèllar.