Buy Xanax Romania

Rosa Sans, Nuri Aguilar i Sabina Renau

L’HoraSexta, és aquella hora ‘tonta’ del migdia, entre el dinar i la tarda en la que experimentem un cert baixón de les nostres constants vitals, ens quedem com una mica apalancats al sofà, agafem aquella mena de soneta tan bona i irresistible…

L’HoraSexta -la de la siesta- és la que volem compartir amb vosaltres. Volem ensonyar-nos amb vosaltres i deixar-nos gronxar per sons, imatges, olors, dibuixos, moviments…

De 3 a 4 de la tarda, cada dissabte, farem una migdiada en companyia, en calma… buscarem el moment creatiu que sorgeix de l’atenció relaxada.

Estiu de 2010…a l’HoraSexta ens interessarem per tota mena de processos creatius. Convidarem persones amb inquietuds per l’expressió humana des de qualsevol disciplina de l’Art.

Explorarem la creació, o dit d’una altre manera, explorarem el moment efímer -però culminant- on convergeix el significat amb l’emoció, amb el sentit, amb la comprensió….la síntesis d’allò que és.

Volem portar a Ràdio90, allò que a nivell de carrer és l’art multidisciplinar i complexe.

La ràdio és so viu que aglutina i amalgama, el que surt del cor.

Volem sentir-vos i saber que esteu a l’altra banda de l’auricular , parant l’orella. I el vostre feedback ens és del tot vital. Per això tenim un facebook, on podeu veure , quin programa us espera cada setmana i on podeu explicar-nos la vostra opinió.

L’HoraSexta. Tot un món a cau d’orella.

[spotify:track:0XINyWjZvaIwBU1ZhvoY1s]