Alprazolam Online Cheap, Can I Buy Xanax From Canada

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de tarda-vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 8 o 10 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que sens dubte són els anys 80, als quals també acudim sovint.

TECHNOPOLIS no té un esquema rígid i tancat, ni seccions fixes: simplement presentem aquells treballs que creiem que mereixen ser coneguts o recordats.

Sense ser un programa d’actualitat musical, intentem igualment reflectir les novetats més interessants que van apareixent.

És important dir que, immediatament després del nostre programa, R90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

En definitiva, que TECHNOPOLIS és 1 hora (o 3, si hi afegim la selecció posterior) dedicada als amants dels sintetitzadors.

Us hi esperem!

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]