Buy Real Xanax Online, Ordering Alprazolam Pills

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Xevi Baca i Javi Garrigós

Ràdio rock és una estació de ràdio independent que es troba ubicada en un vaixell, fondejat en un lloc secret. Com aquelles primeres ràdios clandestines que estaven al mar del nord Ràdio Rock recupera el seu esperit i essència per difondre la música més agosarada.

Busquem oients inquiets que no tinguin prejudicis i siguin capaços de voler descobrir noves variants musicals i nous grups, a la vegada que recordem i de vegades redescobrim la música i els grups que tothom hauria de conèixer.Order Green Xanax Bars Online

Anirem navegant entre el hardcore, el metalcore i els clàssics del rock més potent. Anant de proa a popa, deixant-nos anar als ritmes que el mar ens vagin marcant, sabent que malgrat ningú no ens pot trobar tothom ens pot sentir i escoltar.

El que no hi pot faltar en aquesta ràdio és una llista d’èxits. Però no espereu trobar una llista convencional dictada, com moltes, per les discogràfiques. Aquesta llista la fem només amb un objectiu: no deixar perdre l’oportunitat d’escoltar la millor música. Serà una llista intemporal, aleatòria i sense cap rumb predefinit, però serà una llista feta amb sentiment i passió pel rock n roll.

Us esperem cada dissabte a les 7 de la tarda per compartir amb vosaltres “Ràdio Rock, la millor ràdio del món”

Buying Xanax Online Legal

Playlist del programa Xanax 2Mg Bars Buy, Buying Xanax Online Australia Order Xanax Online Overnight Delivery, Cheap Xanax Necklace, Cheapest Xanax Bars Online, Xanax Buying Online, Alprazolam Buy Cheap, Buy Cheap Xanax Bars, Xanax Online Canada, Cheap Alprazolam Online, Buy Alprazolam Online Reviews, Cheapest Xanax Prices, Order Alprazolam Online.

[spotify:track:3vJK9uuHip9UVxOgmcFuFU]